ممنوعیت دریافت مابهتفاوت خرید آهن
امروزه حضور بنگاههای زیادی در عرصههای گوناگون مانند بورس به وفور دیده میشود. شرکتهایی که در بورس وارد میشوند، تا زمانی که از لیست سازمان بورس خارج نشدهاند، میتوانند به میزان 10 درصد از معافیت مالیاتی استفاده کنند. کسب و کارهایی مثل خرید و فروش آهن نیز از این مستثنی نمیباشد. به گزارش واحد خبر آهن اکسپرس، امسال همه در…
امروزه حضور بنگاههای زیادی در عرصههای گوناگون مانند بورس به وفور دیده میشود. شرکتهایی که در بورس وارد میشوند، تا زمانی که از لیست سازمان بورس خارج نشدهاند، میتوانند به میزان 10 درصد از معافیت مالیاتی استفاده کنند. کسب و کارهایی مثل خرید و فروش آهن نیز از این مستثنی نمیباشد.
به گزارش واحد خبر آهن اکسپرس، امسال همه در تلاشند تا بتوانند با استفاده از اتخاذ سیاستهای صحیح و راهکارهایی مناسب به رونق بازار آهن و فولاد کمک کنند. به همین دلیل، برای تنظیم بازار آهن، نامهای صادر و ابلاغ کردند. بر اساس مفاد این نامه خریداران را موظف کردند که با توجه به رقابت در معاملات و وجود تفاوت قیمت در بازار بورس کالا و جلوگیری از رانت، مابهالتفاوت خرید خود را با عرضهکنندگان تسویه کنند. بنابراین، لازم است که فروشندگان مابهالتفاوت را برای مشتریان خود در نظر گرفته و پیگیر اخذ آن باشند.
بر اساس مقررات بورس کالا و بازار سرمایه، اخذ هرگونه هزینه اضافی بعد از قطعی شدن خرید آهن خلاف میباشد. از طرفی دیگر سازمان حمایت از مصرفکنندگان به منظور تنظیم بازار آهن اعلام کرده که دریافت مابهالتفاوت محصولات فولادی توسط فروشندگان خلاف مقررات است.
وی گفت به محض اینکه وزیر دستور کتبی برای اصلاح نامه دهد، میتوانیم آن را عملیاتی کنیم. زمانی که این امر اجرا شود تنها یک سوال پیش میآید که چه کسی پاسخ این اتلاف وقت و هزینه بیمورد از سمت معاونت معدنی در وزارت صمت که باعث صدمه به تولیدکنندگان شدهاست را خواهد داد؟
میشه در مورد مابه تفاوت محصولات فولادی توضیح بیشتری بفرمایید؟